Τι είναι το Πρόγραμμα « Εξοικονομώ κατ’ Οίκον »;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ιδιοκτησιών ανά πολίτη, ενώ στις πολυκατοικίες όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν με ίδια κεφάλαια. Επίσης, εντάσσονται κενά διαμερίσματα που κατοικούνταν εντός των τελευταίων τριών ετών.

Προβλέπεται δυνατότητα λήψης ΑΤΟΚΟΥ 4/5/6ετούς δανείου, με ή χωρίς εγγυητή, χωρίς προσημείωση ακινήτου, δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής του δανείου χωρίς επιβαρύνσεις, καθώς και εξόφληση των προμηθευτών/ αναδόχων μέσω της τράπεζας χωρίς την εμπλοκή του πολίτη. Με την υπαγωγή στο πρόγραμμα παρέχεται προκαταβολή 40% του προϋπολογισμού της αίτησης και επιδότηση έως και του 70% του συνολικού κόστους του έργου!

Στη MONOISO αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση της αίτησής σας σε συνεργασία με δικούς μας ενεργειακούς επιθεωρητές Γ’ Τάξης, εγγυόμενοι την άμεση και αποτελεσματική σύνταξη και προώθηση του φακέλου σας.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ή καλέστε μας στο 210-3313965 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για μία οικονομική προσφορά.

 

Share